Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/customer/www/profilers.dk/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

 

 

En klar og markant profil er simpelthen
fundamentet for effektiv markedsføring...

 

 

 

tekst kommunikation designTEKST & KOMMUNIKATION

Innovation og mod til at differentiere sig er helt afgørende for at skabe succes i en virksomhed eller organisation. Og samtidig skal man dokumentere værdi for kunderne eller modtagerne: what´s in it for me. Vi arbejder særdeles effektivt med tekstforfatning og kommunikation for at få de rigtige budskaber ud til de rigtige målgrupper - på de rigtige tidspunkter.

grafik design ikonGRAFISK LINJE & IDENTITET

Professionel grafik og design er helt afgørende til at understøtte præsentationen af jeres virksomhed, produkter og services. Et professionelt design skaber opmærksomhed, formidler budskabet samt skaber profil for virksomheden - på en letforståelig og præcis måde. Og professionel grafik skal tillige kunne videreføres i de øvrige marketingværktøjer, således at der skabes en genkendelig og iøjnefaldende profil.

fotografi ikonFOTOGRAFI & VIDEO

Vi arbejder målrettet på at finde den historie i hvert foto, der understreger og udtrykker virksomhedens profil, budskaber og værdier. Derfor bruger vi altid tid på at sætte os ind i virksomhedens profil, produkter og værdier, således at fotoet kan fortælle ”historien” om virksomheden. Derfor er det helt afgørende, at vi bruger tid på at forstå produktet og virksomheden. Hvad er værdierne og kvaliteterne? Hvordan kan de visualiseres, så andre umiddelbart kan se dem? Hvordan skaber vi en positiv respons?

strategi marketing ikonStrategi & koncept

Baggrunden for succes i jeres virksomhed er en gennemarbejdet strategi, som udmønter sig i en markant profil og effektive afsætningskoncepter. Vi er specialister i at udvikle de kreative og unikke løsninger – og bruger altid tid til at finde det helt rigtige til netop jeres virksomhed. Vores mål er at udvikle den markante profil, som appellerer til de rigtige målgrupper, giver udviklingsmuligheder for jeres virksomhed samt ikke mindst giver mening, motivation og teamwork for jer.

kunst ikonKUNST OG UDSMYKNING

Vi har tillige en specialist i kunst & udsmykning, som kan hjælpe virksomheder med at finde den kunst eller udsmykning i virksomheden, som netop understøtter og styrker din virksomhed profil overfor kunder og medarbejdere. Så i stedet for at I blot ”spilder” ressourcerne på tilfældige kunstværker, så kan vi hjælpe jer med at finde de kunstnere, der kan booste jeres profil på en positiv og iøjnefaldende måde, så jeres investering bliver ”kunst & udsmykning med profil”.

hjemmeside designHJEMMESIDE DESIGN

Få jeres profil synlig på internettet og sociale medier, hvor vi med et iøjnefaldende design, fængende tekster samt foto og video skaber opmærksomhed og får formidlet jeres budskab mest effektivt. Vi knytter jeres hjemmeside, sociale medier og offline marketing sammen til en helhed. Herudover kan vi tilbyde SEO og hosting.