Boxed Solutions

design boxedsolutions

Opbygning af fælles brand for tre virksomheder

I Profilers.dk har har vi netop lanceret det synlige resultat af vores arbejde med at samle tre virksomheder under et fælles salgs- og marketingbrand BoxedSolutions - se www.BoxedSolutions.dk.

Hvad vi gjorde...

  • Logo
  • Hjemmeside
  • Brochurer og Mappe
  • Bestillingsformular
  • Foto
  • Marketing
boxedsolutions website
 
 
boxedsolutions logo

Work Details

Grundlaget var tre forskellige virksomheder, der hver producerede kvalitetsprodukter til de samme brancher, så idéen var nærliggende at skabe en fælles salgs- og marketingplatform. Derved kunne vi udnytte synergieffekterne i marketingværktøjer som website, annoncer, pressemeddelelser, m.v., men også kunne nå ud til langt flere kunder og brancher, da salgsressourcerne nu kunne koordineres. I stedet for at have 3 små virksomheder, der løber efter de samme kunder, har vi nu en professionel, international gruppe BoxedSolutions, der sagtens kan begå sig på de store internationale markeder. Målet er at skabe en gruppe virksomheder, der med fælles koncept og synergi kan skabe vækst og arbejdspladser i Vestjylland. Det er Profilers, der har skabt koncept, navn, logo samt gennemført opbygningen af BoxedSolutions.

Vi har skabt et meget internationalt navn og logo, som udstråler professionalisme, samt en website, som matcher dette: www.BoxedSolutions.dk. Blandt de produkter, hvor der skabes synergi, er transportbranchen, hvor BoxedSolutions er førende indenfor boks- og tankløsninger til lastbiler, varebiler, trailere, specialkøretøjer og landbrugsmaskiner med deres va-remærker Danbox og AKA, som er særdeles populære. Men idéen med Boxed Solutions bliver meget håndgribelig og tydelig, idet man nu kan levere en samlet løsning til håndværkere, entreprenører og andre virksomheder, som anvender en ladvogn med presenning. I gruppen kan man nu fremstille og levere en løsning med boks, ladspær og presenning til de mange håndværkere – og endda med reklametryk, således at håndværkeren kun behøver at henvende sig eet sted. Et andet fokusområde for BoxedSolutions er lystbåde, idet virksomheden i Varde råder over et fuldtudstyret sy-værksted, hvor man har stor erfaring i at fremstille kalecher til lystbåde efter kundens ønsker. Samtidig ser man et stor marked i fremstilling af specialdesignede sol- og regnafskærmninger til f.eks. overdækkede udendørsrestauranter eller terrasser. Men mange flere produkter er på tegnebordet i BoxedSolutions, idet man har muligheden for at fremstille presennings- og kalecheprodukter i små serier eller skræddersyet til den enkelte kunde.